Hitta hit ›

Bergu Scandinavia AB

Box 5006
S-250 05 Helsingborg

Besöksadress

Bergu Scandinavia AB

Landskronavägen 25, 252 32, Helsingborg

Tlf.: 042-127970
rolf.bergu@telia.com

​HSEQ

Bergu Scandinavia AB, för att uppfylla våra skyldigheter till kunder, anställda, samhället och miljön, innebär det att hålla den högsta nivå av betydelse för frågor som rör hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet.

Ansvariga och hållbara åtgärder, aktiv integration av alla anställda samt en öppen dialog är de grundläggande kraven för ömsesidig framgång.

Våra krav går långt utöver att uppfylla juridiska krav. Vi sätter mål, granskar statusen för att de uppfylls på grundval av standardiserade kriterier och öppet kommunicera frågor.

Genom ständiga förbättringar, vidareutvecklar vi våra normer och förankrar dem i medvetandet hos alla medarbetare.

Företagsansvar

Vårt företagsansvar definieras av följande principer:

Hälsa

Vi skapar arbetsvillkor för att bevara och skydda hälsan hos våra medarbetare. Vi tillhandahåller och använder möjligheter för passiv och aktiv förebyggande hälsovård och friskvård.

Säkerhet

Vi är övertygade om att det är möjligt att helt undvika olyckor. Konsekvent efterleva samtliga säkerhetsföreskrifter av alla anställda, ansvar för varje individ för sig själv och för samhället samt effekterna av förebilder är viktiga komponenter i vår säkerhetsmedvetande och vår säkerhetskultur.

Miljö

Vi ser till att negativ påverkan på miljön som en följd av vår verksamhet minskas så mycket som möjligt. Agera på ett hållbart och miljö-medvetet sätt ligger till grund för denna strategi och bidrar till att uppnå ständiga förbättringar i miljöskyddet.

Kvalitet

Vi förser våra kunder med produkter och tjänster i tid som uppfyller avtalade kvalitetsnivåer och juridiska krav samt värderiktmärken i samhället. Vi finns till hands för att utveckla och optimera lösningar med våra kunder​

​Ska vi kontakta dig?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Firma

Bergu Scandinavia AB

Box 5006

​S-250 05 Helsingborg

Sweden

​Leveransadress:

Industrigatan 97, 252 32, Helsingborg

Hitta hit (Leveransadress)

Leveransadress

Bergu Scandinavia AB

Industrigatan 97, 252 28, Helsingborg

Tlf.: 042-127970

rolf.bergu@telia.com